Avontuurlijke reisblogger

Avontuurlijke reisblogger

Ben je op zoek naar een avontuurlijke reisblogger die zowel Nederlands als vloeiend Engels schrijft? Nancy is het gezicht achter Wilderness Coffee & Natural High en onder andere specialist in reizen naar IJsland. De afgelopen vijftien jaar heeft ze bijna alle uithoeken en gaten verkend van het land met een van de meest spectaculaire natuurgebieden ter wereld.

SEO en webredactie

Als blogger heeft Nancy veel geleerd over SEO (search engine optimization), website beheer en optimalisatie, en het schrijven van content.

Nancy is beschikbaar voor website & SEO projecten, contentcreatie en het redigeren van teksten. Ze werkt graag met reisorganisaties en toeristenbureau’s, om outdoor bestemmingen te promoten voor een actieve en avontuurlijke doelgroep. De beleving en de fascinatie voor de natuur staat daarbij centraal. Daarnaast heeft Nancy veel affiniteit met geologie en natuurwetenschappen.

Jagen op noorderlicht en vulkanen

Op haar blog schrijft Nancy met bezieling, enthousiasme en karakteristieke humor over woeste wandelroutes, vulkanische uitspattingen en de wisptelturige jacht op het noorderlicht. Wilderness Coffee & Natural High is gericht op actieve reizigers die graag op zoek gaan naar spectaculaire natuur en uitdagende wandelroutes.

In 2021 werd een van haar grootste dromen werkelijkheid: het van dichtbij ervaren van een actieve lava-oprispende vulkaan, de Fagradalsfjall in IJsland. Ze onderzocht alle wandelroutes rondom de vullkaan en het lavaveld en schreef er een uitgebreid artikel over, met spectaculaire beelden van haar drone.

Nancy is gefascineerd door natuurverschijnselen zoals het noorderlicht, zonsverduisteringen en de mysterieuze IJslandse mistwatervallen (dalalæða). Ze gaat graag op ontdekkingstocht in bergachtige streken en is gek op eilanden. Ook is ze lyrisch van vulkanen en de dynamische borrelende en bruisende geothermale activiteit die dat oplevert.

Reislustig en avontuurlijk

Nancy werkte voor diverse gespecialiseerde reisorganisaties en andere bedrijven in het toerisme, afgewisseld met periodes in het buitenland en lange reizen. Ze woonde en werkte in vijf verschillende landen, waaronder IJsland, Australië en Nieuw Zeeland. Ook was ze de afgelopen jaren lid van de fakkelbrigade tijdens het Þjóðhátíð festival op het eilandje Vestmannaeyar (Westman Eilanden), bij de zuidkust van IJsland.

Avontuurlijke reisblogger, Wineglass Bay, The Hazards, Tasmania, Australia.


Als je meer wilt weten, neem contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan doen.

Mijn kwalificaties zijn onder andere:

  • Blogs schrijven en redigeren (in het Engels en Nederlands)
  • Organische SEO
  • WordPress CMS & website beheer
  • Reisschema’s en tours opzetten

Heimaklettur hike, Vestmannaeyjar, Iceland.


Voorbeelden van verhalen en blogs

@ In het Nederlands

De magie van de Westman Eilanden

IJsland tips voor first time visitors

@ In het Engels

Fagradalsfjall volcano (IJsland)

La Palma Cumbre Vieja route (Canarische Eilanden)

The magic of Mount Taranaki (Nieuw Zeeland)

The opal fields of Lightning Ridge (Australië)

The elusive hunt for the northern lights (IJsland)© All photos and content on this website are my own, and subject to copyright (unless credited otherwise). Please contact me if you want to use a photo or quote a text from one of my articles. You’re welcome to share a link to my blog articles and photos on social media, with a tag and mention to Wilderness Coffee & Natural High.